- menu przedmiotowe
- Status prawny
- Władze Uniwersytetu
- Wewnętrzne akty prawne
- Działalność Uniwersytetu
- Struktura organizacyjna
- Doktoraty i habilitacje
- Ogłoszenia i komunikaty
- Konkursy na stanowiska nauczycieli akademickich
- Oferty zatrudnienia w projektach
- Baza dokumentów
- Regulaminy
- Prowadzone rejestry, ewidencje i archiwa
- Studia i studenci
- Programy studiów
- Oceny Polskiej Komisji Akredytacyjnej
- dostęp do informacji
- obsługa biuletynu UWM
Konkurs na stanowisko asystenta (stanowisko badawcze) w Katedrze Technologii i Chemii Mięsa Wydziału Nauki o Żywności
DZIEKAN WYDZIAŁU NAUKI O ŻYWNOŚCI
UNIWERSYTETU WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO W OLSZTYNIE
UNIWERSYTETU WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO W OLSZTYNIE
ogłasza konkurs na stanowisko
asystenta (stanowisko badawcze)
w Katedrze Technologii i Chemii Mięsa
w Katedrze Technologii i Chemii Mięsa
Do konkursu mogą przystąpić osoby spełniające wymogi:
· przewidziane w art. 113 ustawy z dnia 20 lipca 2018 roku - Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce
(Dz. U. 2018 r. poz. 1668).
(Dz. U. 2018 r. poz. 1668).
Oraz odpowiadać następującym kryteriom:
· posiadać przynajmniej tytuł zawodowy magistra inżyniera
· posiadać dorobek naukowy z zakresu technologii żywności i żywienia człowieka: co najmniej 50 pkt.
za publikacje oryginalne i przeglądowe z list A wykazu MNiSW, w tym co najmniej 25 pkt. uzyskanych jako
pierwszy lub jedyny autor (wg tabela 5a, załącznika 4 do Uchwała nr 494 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-
Mazurskiego w Olsztynie z dnia 21 maja 2019 roku w sprawie Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
w Olsztynie)
za publikacje oryginalne i przeglądowe z list A wykazu MNiSW, w tym co najmniej 25 pkt. uzyskanych jako
pierwszy lub jedyny autor (wg tabela 5a, załącznika 4 do Uchwała nr 494 Senatu Uniwersytetu Warmińsko-
Mazurskiego w Olsztynie z dnia 21 maja 2019 roku w sprawie Statutu Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
w Olsztynie)
· posiadać umiejętność pracy zespołowej
· posiadać umiejętność planowania i wykonywania badań naukowych
· posiadać znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym prowadzenie zajęć dydaktycznych
· wykazywać się biegłą znajomością języka polskiego (obcokrajowcy)
· dodatkowym atutem będzie doświadczenie zdobyte w pracowni chromatograficznej lub odbyte szkolenia
z tego zakresu
z tego zakresu
Wykaz dokumentów:
· Podanie kierowane do Prorektora ds. Kadr UWM w Olsztynie.
· Życiorys (CV).
· Kwestionariusz osobowy (formularz do pobrania http://bip.uwm.edu.pl/node/969).
· Odpis dyplomu potwierdzającego posiadanie tytułu magistra inżyniera.
· Wykaz dorobku naukowego (z punktacją wg klasyfikacji MNiSW).
· Dokument potwierdzający znajomość języka polskiego (w przypadku obcokrajowców)
· Oświadczenie o spełnieniu warunków z art. 113 ustawy z dnia 20 lipca 2018 roku - Prawo o szkolnictwie
wyższym i nauce (Dz. U. 2018 r. poz. 1668).
wyższym i nauce (Dz. U. 2018 r. poz. 1668).
· Oświadczenie, że UWM w Olsztynie będzie podstawowym miejscem pracy.
· Oświadczenie z deklaracją prowadzenia działalności naukowej oraz możliwości zaliczenia do liczby N
pracowników prowadzących działalność naukową - w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.
pracowników prowadzących działalność naukową - w dyscyplinie technologia żywności i żywienia.
· Oświadczenie o stanie zdrowia pozwalającym na wykonywanie pracy na stanowisku określonym
w ogłoszeniu o konkursie (formularz do pobrania http://bip.uwm.edu.pl/node/969).
w ogłoszeniu o konkursie (formularz do pobrania http://bip.uwm.edu.pl/node/969).
· Zgoda na przetwarzanie danych osobowych (formularz dostępny na http://bip.uwm.edu.pl/node/969).
Informacje:
· Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie będzie podstawowym miejscem pracy w rozumieniu Ustawy
z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. 2018 r. poz. 1668).
z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz. U. 2018 r. poz. 1668).
· Wynagrodzenie dla stanowiska asystenta: 3 205 PLN.
· Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie zastrzega sobie prawo unieważnienia konkursu przez Rektora
bez podania przyczyn.
bez podania przyczyn.
· Niepoinformowanie kandydata o wynikach konkursu jest równoznaczne z odrzuceniem jego oferty.
Zgłoszenia udziału w konkursie należy składać w Dziekanacie Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, Plac Cieszyński 1, w terminie do dnia 14.12.2019 r.
Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do dnia 19.12.2019 r.
Informacje o dokumencie:
Jednostka: Wydział Nauki o Żywności | Wytworzył: prof. dr hab. inż. Małgorzata Darewicz | Opublikował: Dorota Januszko |
Data wytworzenia: 03.12.2019 | Data publikacji: 04.12.2019 11:26 | Data aktualizacji: 20.12.2019 14:50 |
Liczba wyświetleń: 1812 | Historia aktualizacji | Drukuj ten dokument |
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
wyniki konkursu Katedra Technologii i Chemii Mięsa.pdf | 324.38 KB |