- menu przedmiotowe
- Status prawny
- Władze Uniwersytetu
- Wewnętrzne akty prawne
- Działalność Uniwersytetu
- Struktura organizacyjna
- Doktoraty i habilitacje
- Ogłoszenia i komunikaty
- Konkursy na stanowiska nauczycieli akademickich
- Oferty zatrudnienia w projektach
- Baza dokumentów
- Regulaminy
- Prowadzone rejestry, ewidencje i archiwa
- Studia i studenci
- Programy studiów
- Oceny Polskiej Komisji Akredytacyjnej
- dostęp do informacji
- obsługa biuletynu UWM
Konkurs na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Żywienia Człowieka
DZIEKAN WYDZIAŁU NAUKI O ŻYWNOŚCI
UNIWERSYTETU WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO W OLSZTYNIE
ogłasza konkurs
na stanowisko asystenta badawczo-dydaktycznego w Katedrze Żywienia Człowieka
Kandydaci ubiegający się o stanowisko asystenta powinni posiadać:
- posiadać stopień magistra inżyniera w dyscyplinie technologia żywności i żywienia,
- posiadać dorobek naukowy z zakresu technologii żywności i żywienia z ukierunkowaniem na technologię gastronomiczną,
- znajomość metodologii badań z zakresu technologii gastronomicznej;
- posiadać doświadczenie w prowadzeniu zajęć dydaktycznych z zakresu technologii gastronomicznej,
- znajomość języka angielskiego w stopniu umożliwiającym prowadzenie zajęć dydaktycznych,
wykazywać się biegłą znajomością języka polskiego (obcokrajowcy).
Wykaz dokumentacji konkursowej:
1. podanie (kierowane do Prorektora ds. kadr),
2. życiorys,
3. kwestionariusz osobowy,
4. odpis dokumentu stwierdzającego uzyskanie stopnia magistra inżyniera,
5. wykaz osiągnięć naukowych Kandydata,
6. oświadczenie, że Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie będzie podstawowym miejscem pracy
w rozumieniu ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz.U. z 2018 r.
poz. 1668),
w rozumieniu ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz.U. z 2018 r.
poz. 1668),
7. oświadczenie o stanie zdrowia i zdolności do pracy bez zastrzeżeń na stanowisku nauczyciela
akademickiego – dotyczy Kandydatów spoza Uniwersytetu.
akademickiego – dotyczy Kandydatów spoza Uniwersytetu.
Ponadto:
- Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie zastrzega sobie prawo unieważnienia konkursu przez Rektora bez podania przyczyn.
- Niepoinformowanie Kandydata o wynikach konkursu jest równoznaczne z odrzuceniem jego oferty.
- Wynagrodzenie zasadnicze 3205 zł.
Dokumenty należy złożyć w Dziekanacie Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego
w Olsztynie, Pl. Cieszyński 1, pok. 123 - w terminie do dnia 27 czerwca 2020 r.
w Olsztynie, Pl. Cieszyński 1, pok. 123 - w terminie do dnia 27 czerwca 2020 r.
Rozstrzygnięcie konkursu nastąpi do 29 czerwca 2020 r.
Informacje o dokumencie:
Jednostka: Wydział Nauki o Żywności | Wytworzył: prof. dr hab. Małgorzata Darewicz | Opublikował: Zofia Konopka |
Data wytworzenia: 26.05.2020 | Data publikacji: 28.05.2020 11:41 | Data aktualizacji: 01.07.2020 10:43 |
Liczba wyświetleń: 850 | Historia aktualizacji | Drukuj ten dokument |
Załącznik | Rozmiar |
---|---|
wyniki konkursuKŻC.pdf | 362.62 KB |