- menu przedmiotowe
- Status prawny
- Władze Uniwersytetu
- Wewnętrzne akty prawne
- Działalność Uniwersytetu
- Struktura organizacyjna
- Doktoraty i habilitacje
- Ogłoszenia i komunikaty
- Konkursy na stanowiska nauczycieli akademickich
- Oferty zatrudnienia w projektach
- Baza dokumentów
- Regulaminy
- Prowadzone rejestry, ewidencje i archiwa
- Studia i studenci
- Programy studiów
- Oceny Polskiej Komisji Akredytacyjnej
- dostęp do informacji
- obsługa biuletynu UWM
UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE ZATRUDNI PRACOWNIKA INŻYNIERYJNO-TECHNICZNEGO W KATEDRZE ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
Strona została usunięta dnia: 27 styczeń, 2022 - 14:48
UNIWERSYTET WARMIŃSKO-MAZURSKI W OLSZTYNIE
ZATRUDNI PRACOWNIKA INŻYNIERYJNO-TECHNICZNEGO
W KATEDRZE ŻYWIENIA CZŁOWIEKA
Miejsce pracy: Olsztyn, Katedra Żywienia Człowieka Wydziału Nauki o Żywności
Czas pracy: pełen etat, umowa o pracę
ZAKRES PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW OBEJMUJE m.in.
· wykonywanie analiz fizykochemicznych i instrumentalnych w zakresie badań żywności
z wykorzystaniem wysoko specjalistycznej aparatury badawczo-pomiarowej,
z wykorzystaniem wysoko specjalistycznej aparatury badawczo-pomiarowej,
· wykonywanie zestawień wyników analiz,
· prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej zgodnie z obowiązującymi przepisami,
· przygotowanie pracowni technologicznych do prowadzenia procesów badawczych,
· udział w przygotowaniu materiałów i wspomaganie zajęć dydaktycznych.
WYMAGANIA:
· wykształcenie wyższe w zakresie technologii żywności, chemii i analityki żywności,
towaroznawstwa żywności lub pokrewne,
towaroznawstwa żywności lub pokrewne,
· znajomość zagadnień związanych z analizą żywności i pracą w laboratorium,
· umiejętność obsługi aparatury badawczej tj.: chromatograf gazowy i/lub cieczowy, urządzenie
do pomiaru barwy, analizator tekstury, spektrofotometr,
do pomiaru barwy, analizator tekstury, spektrofotometr,
· znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym,
· dobra umiejętność obsługi pakietu MS-Office,
· umiejętność organizowania pracy własnej, współdziałania i pracy w zespole,
· umiejętność działania pod wpływem stresu i presją czasu,
· wymagane cechy osobowości: komunikatywność, samodzielność i odpowiedzialność, sumienność
i dokładność, otwartość na zmiany i rozwój własny.
i dokładność, otwartość na zmiany i rozwój własny.
ZAINTERESOWANE OSOBY SKŁADAJĄ:
1. CV i list motywacyjny;
2. kopie dokumentów potwierdzających wykształcenie i kwalifikacje
3. podpisane własnoręcznie oświadczenie o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych
osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji
zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia
2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych
i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE
(Dz. Urz. UE. L nr 119, str. 1)”,
osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji
zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia
2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych
i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE
(Dz. Urz. UE. L nr 119, str. 1)”,
w Dziale Kadr Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2 pokój 8, w opisanej kopercie z imieniem, nazwiskiem oraz stanowiskiem i właściwą jednostką,
w której odbywa się rekrutacja lub w wersji elektronicznej na adres: rekrutacja_kadry@uwm.edu.pl.
w której odbywa się rekrutacja lub w wersji elektronicznej na adres: rekrutacja_kadry@uwm.edu.pl.
Termin składania dokumentów upływa z dniem 17.02.2022 r.
O terminie rozmowy kwalifikacyjnej wybrani kandydaci zostaną powiadomieni indywidualnie.
Uczelnia zastrzega sobie możliwość kontaktu jedynie z wybranymi kandydatami oraz prawo
do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.
do powiadomienia o podjęciu decyzji w sprawie obsadzenia stanowiska jedynie wybranego kandydata.
Informacje o dokumencie:
Jednostka: Wydział Nauki o Żywności | Wytworzył: prof. dr hab. Małgorzata Darewicz | Opublikował: Zofia Konopka |
Data wytworzenia: 26.01.2022 | Data publikacji: 27.01.2022 14:48 | Data aktualizacji: 27.01.2022 14:48 |
Liczba wyświetleń: 547 | Historia aktualizacji | Drukuj ten dokument |